Pride med mere

Sommeren 2023 gik ret hurtig igennem.
Vi, min mand og jeg blev shanghajet til at hjælpe i Aalborg Pride igen. Dette gik ud over al forventning, for vi kan godt lide at hjælpe og mener at der skal ske mere i Aalborg og Nordjylland end der gør. Derfor blev vi enige om at komme med i bestyrelsen igen.

Grunden til vi gerne vil arbejde med dette, er at der sker for lidt på denne front i det nordlige Danmark. For det er som om at der popper lidt op ind imellem der lugter af LGBT+. Men det lukker rimelig hurtigt igen. 
Det er en skam, for hvorfor er det at det både fra politisk side, men også fra befolkningens side, der er sådan et antipati for ordet LGBT+?

Det vil jeg gerne finde ud af. For jeg synes det er vigtigt at kunne mødes med ligesindede.
Det jeg synes er spændene med LGBT+ er den forskellighed der er. Jeg mener der skal være plads til alle også alle ideer og tanker.

Men jeg bliver nok klogere på dette når der er gået et stykke tid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *