Personliggørelse af mulepose

personliggørelse af mulepose

Personliggørelse af mulepose.
Jeg er vild med at man kan ændre på sit tøj, så man får sin helt egen stil. Derfor er jeg også begyndt på at Du kan gøre det samme, her på PLAC.DK😊
Den første der er kommet på er muleposen med hunden ZEUS. Min lille familie hund der har fået et lille digitalt makeover. Desuden er en lille ting, som en mulepose en genial måde at gøre noget unikt.❤️

Jeg har altid lavet en smule om på mit eget tøj, eller tilsat det lidt bling og badges, derfor er jeg også vild med steder, hvor man kan sætte sit eget præg på tøjet!😊 Husk at tjekke planetand.dk hvor der er mange sjove accessoires du kan bruge som tilbehør til dit outfit

Med Personliggørelse af mulepose kan du få lov til at lege med min mulepose. Gem gerne et billede af hvad i designer og send det til mig på Facebook eller mail kontakt@plac.dk ❤️

Jeg elsker at se hvad folk de kan finde på. for med kreativitet er det ligesom at sige “hver fugl synger med sit næb” og det betyder at får jeg en opgave, så ser jeg anderledes på den, end f.eks. du gør. OG det er jeg vild med.😍

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *