Halloween

Halloween

Halloween er over os.
En af de højtider som vi har arvet fra andre lande. Personligt er jeg vild med Halloween – for det første kan du klæde dig ud, for det andet, så er der kranier, lys og (u)hygge.

Ja jeg kan godt lide at klæde mig ud, har lavet drag i en årrække på Youtube. Det var hyggeligt, men fandt ud af at det ikke kun var det feminine aspekt jeg søgte. Det var reelt set sjovt at klæde mig ud og forvandle mig til en helt anden person.
Men Halloween er for mig noget helt specielt. For har altid haft en forkærlighed for det overnaturlige/uhyggelige. Men en film der virkelig rammer plet for mig omkring halloween. Det er “Coco” fra Disney studierne. For her har du historien om familie relationer, kærlighed og sammenhold. Så hvert år til allehelgens aften, så giver jeg lige mine gamle familiemedlemmer jeg har mistet over årene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *