Farver

farver

Farver har altid været en del af mit liv. Lige fra jeg var barn, har tuschen eller farveblyanterne siddet godt fast i min hånd. Selv i dag, så har jeg gang i mange kreative ting på én gang! 🎨

Derfor tror jeg heller ikke at det kommer som et chok for mine venner, når jeg kommer med en ny ide jeg skal afprøve. 😃
Sådan som det er nu, så vil jeg heller ikke gå ned på materialer eller kvalitet når jeg laver mine ting. Jeg kan bare godt se at det kan være en udfordring, med den verden vi lever i. Vi lever i overflod med mange ting. Men derfor behøver vi jo ikke gå kedeligt klædt.😋

Jeg har før brugt Printful til et par småopgaver og finder deres produkter ganske fine. Jeg har endnu ikke modtaget noget jeg ville klage over. 🔥

Det fede ved at have mine varer hos Printful er at der kun bliver lavet de varer der bestilles. Derved har jeg ikke noget stort lager, som måske ryger til genbrug, eller værre endnu, til forbrænding.😬

Vi har kun den ene planet – vi skal passe på den.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *